недеља, 30. март 2008.

Partizan u Čačku


„Drugu trećinu“ prvenstva, Partizan će u nedelju završiti gostovanjem u Čačku. Naš klub se nalazi u jednoj uspešnoj rezultatskoj seriji – podsećam da smo u 4 poslednja takmičarska meča zabeležili isto toliko pobeda – i svi poklonici crno-bele boje očekuju da Partizan u Čačku uzeti sva tri boda.

Borac je klub sa kojim istina nismo u prošlosti imali puno problema u Čačku, ali istovremeno i klub koji je itekako znao da nas namuči i da nam „otkida“ bodove u Humskoj (jednom nam je oduzeo titulu)! OK, u nedelju se utakmica igra u Čačku, tradicija je u ovom slučaju naš saveznik ali...grdno nam se piše ako dozvolimo da nas ta tradicija uljuljka i opusti.

Nadam se i želim svim srcem da ovakve paradigme samo dodatno podignu „borbenu gotovost“ crno-belog tima (kao i celog našeg kluba!) pred gostovanje u Čačku! Momci, obucite onu potpuno crnu garnituru kao nedavno u kupu, istrčite na teren stadiona u Čačku i igrajte i ponašajte se tamo svih 90 minuta poput prave pravcate „fudbalske kaznene ekspedicije“ – hrabro, žustro, silovito i efikasno! Rival je takav da će sve to zahtevati od vas, a najveće zadovoljstvo je pobediti upravo takvog rivala! Lako ćemo sa timovima čiji su treneri „hrabri poput narodnih heroja“, pokažite se sad na ovom puno težem ispitu i donesite sva 3 boda nazad u Humsku!

Нема коментара: