уторак, 15. април 2008.

Finale pre finala (derbi na Marakani)

Sreda, 16.4.2008. rezervisana je za odigravanje 1/2 finala "Lav kupa Srbije", a Partizan odlazi na noge komšiji sa Topčiderskog brda. Utakmica na stadionu C.zvezde počinje od 18:00 h.

Trener fudbalera Partizana Slaviša Jokanović izjavio je da bi meč sa Crvenom zvezdom u polufinalu Lav kupa Srbije mogao presudno da utiče na ishod cele sezone. "Ovo je treći meč sa Crvenom zvezdom u drugom delu sezone i imamo šansu da pobedom dođemo do finala i borbe za trofej u važnom takmičenju. Sutra moramo da iskoristimo svoje šanse. Ovo je možda i ključni meč, ali sa druge strane, sve utakmice koje se igraju u aprilu su veoma važne", rekao je Jokanović na konferenciji za novinare.

Ulaznice za sutrašnji meč se mogu kupiti na blagajnama stadiona C.zvezda u vremenu od 10-17 h, a na dan utakmice od 10 h, pa sve do početka utakmice. Na dan utakmice JUG će moći da se kupi samo na blagajnama stadiona Partizan. Cena karata za severnu i južnu tribinu iznose 400 dinara, za istočnu 800 dinara, a za zapadnu 1200 dinara.

1 коментар:

Анониман је рекао...

SVAKA CAST NA OVOMJ STRNICI SVE LEPO MOZES DA PROCITAS O PARIZANU SAMO TAKO NAPRED