петак, 11. април 2008.

Ipak ulazak u 8 najboljih Evrope maksimum (Sramno suđenje)

Košarkaši Partizana završili su takmičenje u Evroligi porazom od Taukeramike, u Vitoriji, 85:68, u majstorici četvrtfinala. Trener Duško Vujošević čestitao je španskom timu plasman na fajnal-for u Madridu i, osvrnuvši se na učinak "crno-belih" u elitnom takmičenju ove sezone, ocenio da je njegov tim napravio veliki rezultat i dodao da je ponosan na svoje igrače.

"Pre svega, čestitam Taukeramici plasman na završni turnir i želim im uspeh u Madridu. Ponosan sam na moje igrače večeras. Nije nam prijao ovaj poraz, ali kada se osvrnemo na rezultate u Evroligi ove sezone napravili smo veliku stvar. Taukeramika je odigrala snažno. Spliter je bio nezaustavljiv u prvom, a Mikel u drugom poluvremenu. Čestitam celoj Spahijinoj ekipi", rekao je Vujošević posle odlučujućeg meča u Vitoriji i dodao:

"Nije mi jasno da je ovako dobroj ekipi potrebna ovolika pomoć sudija. Mislim da to nije dobro za košarku i da o tome ne treba ćutati, bez obzira što je ova pomoć organizovana i ne odnosi se samo na ovu trojicu sudija".

Нема коментара: